GÖRA EGEN SLUSH

Lär dig HUR MAN GÖR SOCKERFRI SLUSH på enklaste vis hemma

Du måste inte ha en slushmaskin för att GÖRA EGEN SLUSH om du bara har en bra mixer hemma. Det enda som egentligen krävs för att det ska bli en god slush drink är att du har is, vatten och så ett bra slush koncentrat. Recept finns på makeslush.com.

Dessutom kan du få en ice slush som är sockerfri om du bara använder dig av en essens som är utan socker.

Nu ska vi se på HUR MAN GÖR SOCKERFRI SLUSH utan att behöva köpa en slushmaskin genom att använda is och ett koncentrat som smakar gott. Gör egen slush men fortsätt leva på ett hälsosamt sätt genom att undvika sockret!

Det är enklast att GÖRA EGEN SLUSH med en bra mixer och is

Du kan hitta slush recept online men de är sällan för en slush drink som är helt fri från socker, men på makeslush.com finns både och. Det är mycket enklare att köra isbitar i en stark mixer och sedan blanda i slushkoncentrat. Då får du slush ice som smakar gott men som är helt sockerfri.

Hemmagjord slush kräver ingen särskild maskin om du bara har is och en bra mixer. När du väljer ett riktigt gott sockerfritt läskkoncentrat blir det perfekt slush. Den kommer att smaka sött men är utan det där sockret som du helst vill vara utan.

Välj rätt typ av is för din mixer för att göra hemmagjord slush

Tänk på att isen som du väljer kan få betydelse för hur bra din hemmagjorda slush blir. Hur gör man slush med enkel is? Jo, du slår helt enkelt sönder isen till små bitar med en mixer som klarar av isens hårdhet. Men det kan vara svårt att göra detta med stora tunga isbitar.

Många gånger blir det bäst om du köper färdig is eller gör din egen is i former som ger lite mindre bitar. Då går det snabbare att få rätt konsistens på isen så att den blir precis så som en drink slush ska vara.

Du behöver absolut inte köpa slushmaskin om du har en stark mixer men undersök att den mixer du har verkligen klarar detta. Det kan vara dags att köpa en mixer med tanke på att du även vill använda den för is för att göra slush av isbitar. På allt-fraktfritt och prisad finns en bra mixer.

Välj rätt typ av sockerfritt läskkoncentrat för att det ska bli gott

När du vill GÖRA EGEN SLUSH som ska vara utan socker måste du tänka på HUR MAN GÖR SOCKERFRI SLUSH med rätt läskkoncentrat. Det finns ju sockerfria slush smaker som inte alls är särskilt goda.

När du ska GÖRA EGEN SLUSH med sockerfritt läskkoncentrat kan du alltid välja ett koncentrat från ett märke som Aromhuset som är känt för att ge den söta smaken utan sockret. Då vet du att du får sockerfri slush som smakar som om du hade haft socker i den. Det blir lyckat gång på gång och du kan testa med olika smaker för variationens skull.