HYRA SLUSHMASKIN

När det blir sommar vill folk köpa SLUSH och då är det dags att HYRA SLUSHMASKIN

När sommaren kommer är det många som tänker samma sak, SLUSH så klart. Den här drycken har inte en lång tradition i Sverige under detta namn. Men många har länge tillverkat egen isdryck och inte är det så att du måste HYRA SLUSHMASKIN för att få fram den populära drycken.

Faktum är att det kan vara en riktigt smart affärsidé att börja göra egen SLUSH för att sedan sälja den. I en verksamhet där det finns god anledning till moment som ger mervärde är det också klokt att tänka lite på hur en isdryck kan skapa bättre kundrelationer.

Om du redan nu driver en verksamhet där det serveras mat och dryck kanske du drar dig för att köpa en ny slushmaskin för att erbjuda mer. Det behöver du verkligen inte göra för du kan köpa en riktigt bra mixer från allt-fraktfritt.se och komma igång med äkta SLUSH som folk verkligen uppskattar.

Enkelt att göra SLUSH och sälja till varma törstiga människor

Att ni tänker på att HYRA SLUSHMASKIN är inte konstigt det här är ju en otroligt populär dryck och något som kan fungera mycket bra i olika sammanhang. Idag är det vanligt att kunna köpa SLUSH i kiosker såväl som på caféer.

Det många inte tänker på är att det inte alls krävs en regelrätt slushmaskin för att göra denna dryck. Faktum är att slush ice bara är smaksatt is och detta kan du få fram med en bra mixer. En bra mixer kan också fungera som slush maskin om du krossar isbitar i den.

Ni kan HYRA SLUSHMASKIN eller helt enkelt ordna detta själva

För att få en extra inkomst behöver ni alltså inte HYRA SLUSHMASKIN vilket kan ses som en fördel då detta kan kosta en hel del. Välj istället att köpa en billig mixer som är bra och som klarar att krossa is så att den blir fin liksom i SLUSH.

Alla kan lära sig att göra slush ice med en mixer där man blandar is och vatten med smaksättning. Mängderna måste vara rätt och finns på makeslush.com på svenska. Det går att använda slushkoncentrat för att få den rätta smaken. I webbutiker som allt-fraktfritt och Prisad finns det ett enormt utbud av smaker och därmed går det att göra slush som är bättre än vad en traditionella slush maskin hade tillverkat.

Då det kan tyckas bli för krångligt att HYRA SLUSHMASKIN med alla villkor som ingår kan det ses som en mycket bättre lösning att helt enkelt göra egen slush med en mixer. På så vis kan ni också experimentera och utveckla recept som är helt unika för er.

Enkelt att ordna med god smak och variation

Den goda smaken är viktigt och faktiskt också variation om tanken är att slushen ska fungera som en extra inkomst. Det här blir inte alls svårt då ni gör egen slush med mixer eftersom det då är enkelt att blanda i valfri smak.

Det kan tyckas otroligt imponerande att ni så snabbt och enkelt kan se till att de som är sugna på slush får ett stort urval. Erbjud klassiska smaker men också lite ovanligare alternativ som kan kännas extra lockande.

Det hela serveras i klassiska slushmuggar med lock och hål för sugrör. Det gör också att det hela känns proffsigt och inbjudande. Men när ni gör egen slush utan den dyra slushmaskinen går det att ta fram attraktiva priser vilket kan leda till att ryktet om er goda slush sprids som ringar på varma sommarvatten.

En slushmaskin behöver inte vara en dyr apparat

Det är viktigt att inse att en slush maskin inte måste vara en slush ice maskin från ett särskilt märke. Om du kan tänka lite utanför lådan inser du att det går att få till en extra inkomst utan en stor investering. Fast det innebär inte att du måste satsa på billig slushmaskin. Information på svenska finns på makeslush.com.

Du kan istället välja en billig mixer som är mycket billigare men bättre än en billig slush maskin och då kan det hända saker! När driften också blir billigare eftersom du kan variera smaker och den mängd SLUSH du tillverkar finns det mycket pengar att spara på denna lösning.

God kall dryck förändrar känslan av event

Hur kan du sälja mer SLUSH med din smarta lösning? Här kan det vara klokt att tänka till och inse att det kanske kan finnas möjlighet att sälja slush i flera sammanhang. Det måste ju inte vara så att er slush enbart säljs i butik eller vid en uteservering.

När det blir event är det inte dumt att finnas på plats med möjlighet att servera törstiga och varma människor iskall slush med söt god smak. Om ni dessutom kan erbjuda nyttig slush som är sockerfri fast god är det ju en riktigt bra affärsidé.

Numera är det många som eftersöker den söta smaken men som inte vill ha socker. Det går att göra sockerfri SLUSH genom att blanda isen med läskkoncentrat som är goda men utan socker. Det här kan bli ett helt unikt koncept som många som befinner sig på event efterfrågar.

Lätt att göra SLUSH med isbitar och alla kan lära sig

Det är verkligen inte svårt att göra god slush med is, vatten och koncentrat som du kör till issörja i en mixer. Det går snabbt och när du lärt dig hur mycket läskkoncentrat du behöver för god smak är det en mycket enkel sak. Alla kan lära sig och därmed kommer det inte att krävas stora kostnader för personal.

Recept för slush med Aromhusets slushkoncentrat: 350 gram is (måste vägas), 1,5 dl vatten och 1 dl slushkoncentrat körs i en stark mixer tills det bildas issörja.

De som redan finns på plats kan snabbt lära sig hur mixern ska användas och hur mycket koncentrat som ska till varje blandning för att det ska bli bra. Det kan förstås vara så att ni behöver öva lite på att servera på ett snyggt och estetiskt sätt.

Hemmagjord slush med mixer behöver inte se hemmagjord ut. Särskilt inte då den presenteras i fina muggar med lock som har er logga eller ett kul budskap. Det här kan bli en extra inkomst som blir väldigt populär och som till sist kräver fler mixers för att möta efterfrågan!

Tänk en mässa, hundtävling, hundutställning eller marknad där ni är 2-3 personer serverar slush till en lång kö. Som också köper slushkoncentrat med sig hem.